Címlap Címlap Szponzorált cikk Megszépült a Rákóczi Tagóvoda - Udvari játékokat, kerítést újítottak fel a bank önkéntesei

Megszépült a Rákóczi Tagóvoda - Udvari játékokat, kerítést újítottak fel a bank önkéntesei

Írta: berettyohir.hu   
2015. október 07. szerda, 10:04

A berettyóújfalui Rákóczi Tagóvoda kerítését, illetve udvari eszközeit festették le a Budapest Bank helyi bankfiókjának munkatársai a Törődés Napja önkéntes akció keretében. A pénzintézet idén országszerte 38 helyszínen rendezi meg az eseményt.

 

 

 

 

 

 

A Budapest Bank nemcsak a pénzügyek terén, hanem a társadalom és a környezet javítását célzó kezdeményezések kapcsán is fontosnak tartja a felelős gondolkodást. Az önkéntességnek nagy hagyománya van a banknál: ennek jegyében rendezik meg a Törődés Napja programsorozatot több mint másfél évtizede, évente két alkalommal. Az akciók a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák, és segítséget nyújtanak a különböző civil kezdeményezések megvalósításához. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl a pénzintézet anyagilag is hozzájárul a munkálatokhoz. A tavaszi és nyári Törődés Napja keretén belül 28 rendezvényre került sor, amelyek alkalmával a bank mintegy 340 munkatársa végzett családtagjaival együtt összesen 1680 órányi önkéntes munkát, ősszel pedig további 10 Törődés Napja esemény lesz.

„Bankfiókunk nem először vesz részt a Törődés Napja akciósorozatban, és minden alkalommal nagy lelkesedéssel várjuk a közös önkéntes munkát. Idén ősszel a Rákóczi Tagóvoda szebbé tételében működtünk közre, mivel az intézménynek korlátozottak az anyagi lehetőségei az udvari elemek felújítására. Kollégáimmal a kerítés, illetve az udvari játékok renoválásával szeretnénk kedveskedni az óvoda lakóinak, hogy még évekig szép környezet fogadja őket” – mondta Szabó Judit, a pénzintézet berettyóújfalui fiókjának vezetője.

 

 

 

 

 

 

 

A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyen szerepel a pénzügyi tudatosság, a kultúra és szellemi élet, az oktatás fejlesztése, valamint a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatása. A „Budapest Bank Budapestért” és a „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért" Alapítványokkal, valamint a „Budapest Bank Békéscsabáért” Programmal a pénzintézet az elmúlt 24 évben összesen több mint 900 millió forinttal támogatta a közérdekű kezdeményezéseket.

 
IWIWFacebook

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu