Címlap Életmód Női lapozó

Női Lapozó

2015. december 09.

Kérdezz! – A szakember válaszol

Írta: berettyohir.hu   

Egy új kezdeményezéssel, lehetőséggel szeretnénk kedveskedni Olvasóinknak legújabb rovatunkban. Sokan szenvednek békétlenségtől, rossz anyagi körülményektől, munkanélküliségtől, boldogtalanságtól, céltalanságtól. Papné Bói Anna coach, mediátor és konfliktuskezelési szaktanácsadótól az élet legfontosabb területeit érintő kérdésekben kérhetnek tanácsot, segítséget ingyen. Az eddig beérkezett kérdések és válaszok a bemutatkozás után olvashatók.

 
IWIWFacebook
2015. október 15.

Boldog Asszonyok Kerek Asztal- már negyedszerre!

Írta: berettyohir.hu   
Ahogy arról már egy  korábbi alkalommal is hírt adtunk minden hónap első keddjén Boldog Asszonyok Kerek Asztal kerül megrendezésre Berettyóújfaluban a Kálvin tér 8. szám alatt lévő Word Magic Coaching és Mediátor Irodában.  Ez év július 07. napján volt az első, és azóta néhány fő részvételével hónapról hónapra, jó hangulatú kötetlen beszélgetések folynak ezeken a napokon öttől hétig. A „Hogyan legyünk boldogabbak?” vonzó invitálás világunkban, az egyébként ingyenes, érdekesnek ígérkező estére, így kedden este ötkor is találkoztunk néhányan.  
 
IWIWFacebook
2014. június 19.

Minden hetedik magyar szexelt már nyilvános helyen

Írta: szallas.hu   

Izgalmas együttléthez vízpartra megyünk. Szabadság, új helyszín és egy kis víz – csak ennyi kell a jó szexhez a Szallas.hu felmérése szerint. 

 
IWIWFacebook
2014. január 16.

Így szeretnek a magyarok

Írta: berettyohir.hu   

Az aktív szerelmi élet sokszor nem párosul tudatos védekezéssel. Vajon mennyire ismerik a magyar férfiak a védekezési módszereket? A cikkben szereplő vicces videókból kiderül.

 
IWIWFacebook
2013. december 05.

Manapság…

Írta: Aisz   

Manapság talán nincs is olyan fiatal házaspár, amelyik azt az elvet vallaná, hogy az asszonynak a konyhában a helye, a férfi meg dolgozzon körömszakadtáig, hogy eltartsa mindkettőjüket.

 
IWIWFacebook
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu