Címlap Szubjekt Hahota

Hahota

2012. február 06.

Kedves Olvasó!

Sok szeretettel, és még több lelkesedéssel ajánlom megtisztelő figyelmedbe e rovatot, és e rovat írásainak szerzőjét, Miklós-Szabó Antalt.

Antal igen fiatalon született Berettyóújfaluban. Csodagyereknek tartották, nagyon hamar megismerkedett az ABC-vel, gyakran járt oda ugyanis sörért, zacskós kakaóért, négercsókért. Iskoláit a városban és környékén végezte el, néhány osztályt kétszer is kijárt a tudományok alaposabb megértése végett. Katonaévei, és kudarcba fulladt számos házassága után a szülői ház melegsége hozta felszínre lelke mélyén zubogó tehetségét, mely brilliáns íráskészségével párosulva számos alapművel örvendeztette meg a magyar kortárs irodalmat. Fenomenális humora, letaglózó stílusa nyomon követhető az alábbi írásokban is!
Jó szórakozást tehát, olvassák e nem mindennapi írásokat, és rajongjanak, felhőtlenül, kezeket magasra emelve, a levegőbe csapkodva, Miklós-Szabó Antalért!
 
Miklós-Szabó Antal  
 
 
IWIWFacebook
2013. május 15.

Százötven méterben maximálták a boszorkányok repülési magasságát

Írta: MTI   

London, 2013. május 15., szerda (MTI) - Százötven méterben maximálták a boszorkányok repülési magasságát Szváziföldön. A rendeletet az afrikai ország légügyi hatósága hozta - teljesen komolyan. (A hír valós és csak azért tesszük közzé, hogy egy kicsit jobb kedvre derítsük olvasóinkat a hétköznapi rohanás, munka közben.)

 
IWIWFacebook
2012. október 25.

Miért jó, hogy nem épül Berettyóújfaluban villamospálya?

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Legfőképpen azért, mert így nem kell kerülgetni közel 8 kilométer építési területet, mint ahogyan teszik azt egy másik város polgárai, lassan két éve már!

- In memoriam 2-es villamos Debrecen -

 
IWIWFacebook
2012. július 15.

Jaj úgy élvezem én a strandot…

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Minden strandon, élményfürdőben, vízparti fürdőhelyen megtalálhatóak azok az örök karakterek, amelyekkel szeretném most megörvendeztetni a Nagyérdeműt! Ha mostani, vagy egykori önmagukra ismernek az bizony nem csupán a véletlen, illetve az írói fantázia műve!

 
IWIWFacebook
2012. július 07.

Egyiptomban jártam

Írta: Miklós-Szabó Antal   

A múlt hónapban mintegy váratlanul hű titkárommal, Tatárka Kálmánnal Egyiptomba utaztunk. Csarterbusszal tettük meg a kétezer kilométeres távolságot, mivel akkor még nem volt közvetlen repülőjárat Debrecen és Hurghada között .  

 
IWIWFacebook
2012. július 01.

A hőség fogságában

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Néhány hónapja a hó fogságában vergődtem pár napig, most az elviselhetetlen hőség keserítette meg az életemet. Az eseményekről ismét naplót vezettem!

 
IWIWFacebook
2012. május 12.

Válság Tourist

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Az évek óta tartó gazdasági világválság a turizmust is elérte, így szükségképpen megjelentek az olcsó utazásokat kínáló turisztikai vállalkozások, melyek közül most a berettyóújfalui gyökerekkel rendelkező Válság Tourist Utazási Irodát mutatjuk be.

 
IWIWFacebook
2012. május 07.

Szóbeli töriből

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Tudom, hogy fontos az írásbeli érettségi, de szerintem a szóbeli vizsga az igazi erőpróba, pláne akkor, ha éppen azt a tétel húzod ki, amelyikről halvány fogalmad sincs!

 
IWIWFacebook
2012. április 29.

Hogyan állítsunk májusfát?

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Praktikus tanácsok facér legényeknek, hogyan hódítsák meg májusfa-állítással szende kedvesüket!

 
IWIWFacebook
2012. április 26.

Tudod, hogy mit eszik a kutyusod?

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Az vagy, amit megeszel, tartja a mondás. Néha bizony azt sem tudjuk, mi az, amit megeszünk. De valóban ismerjük az ízeket, az illatokat? Most már igen…

 
IWIWFacebook
2012. április 20.

Tisztelt Ájemef !

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Engem is, mint oly sok más, becsületesen élő és dolgozó magyar állampolgárt, derült égből villámcsapásként ért az a pénzügyi világválság mely elérte kis hazámat !

 
IWIWFacebook
2012. április 17.

Adólavina jöhet

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Neve elhallgatását kérő informátorunknak sikerült megszereznie egy, a kormány adóterveit rejtő szupertitkos dokumentumot. Az alábbiakban azon adónemekből szemezgetünk, melyek bevezetésére komoly esély lehet a jövőben; a napokban napvilágot látott pénzügyi tranzakciós adó („sárgacsekk-adó”), ugyanis csak a kezdet…

 
IWIWFacebook
2012. április 13.

Lottóláz

Írta: Miklós-Szabó Antal   

Ismét lottóláz tombol Magyarországon. Utoljára tavaly november 19-én volt ötös a lottón, azaz huszadik hete halmozódik a főnyeremény, melynek összege így már 2 565 millió forint. 

 
IWIWFacebook
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

2017. február 27. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Frankfurti leves pirított virslivel

Tejszínes-kukoricás csirke csíkok penne tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zellerkrémleves

Sült hekk móring burgonyával

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu