Címlap Szubjekt Diákszemmel

Diákszemmel

2012. február 02.

Lehetőség

Írta: berettyohir.hu   

Honlapunk fontosnak tartja, hogy lehetőséget adjon a jótollú ifjúságnak,  ezért útjára indítjuk Diákszemmel című rovatunkat, ezentúl itt találják meg a fiatal tehetséges diákok  írásait.

  

 
IWIWFacebook
2015. január 06.

A szabadság ötven árnyalata

Írta: Makula Barbara   

E.L. James A szürke ötven árnyalata, A sötét ötven árnyalata illetve A szabadság ötven árnyalata trilógia alkotója. Mind a három könyve egyszerűen fantasztikus, magával ragadó és mindvégig izgalmakkal teli, szórakoztató. Egyszerűen nem lehet letenni, az első rész majd a folytatása ,illetve a befejezése sem szokványos. Az emberek többsége azt vallja, hogy mindig az első rész a legjobb, ebben az esetben mindhárom remekül sikerült.

 
IWIWFacebook
2014. május 20.

Könyvajánló - A vonzás szabályai

Írta: Makula Barbara   

Simone Elkeles írta, ez a könyve is ugyanolyan jól sikerült mint azt tőle már megszokhattuk;. az első perctől kezdve leköt és egy pillanatra sem ereszt.

 
IWIWFacebook
2014. március 18.

Éretlenségi

Írta: Szőke Richard Rajmond   

Érettségi. Bizonyára mindenkinek ismerős a szó jelentése. Az elmúlt hetekben volt az érettségi jelentkezés beadásának határideje. A mi korosztályunk (jómagam 1993-as születésű) már túlesett rajta, vagy éppen várja az aktuális vizsgaidőszakot, de minden bizonnyal annak sem ismeretlen a fogalom, aki még az előző rendszerek valamelyikében volt diák.

 
IWIWFacebook
2014. március 10.

Arany-bál 2014

Írta: Szabó Dóra Szilvia   

2014. február 28-án került megrendezésre a méltán híres Arany-bál. Az idén az iskola tornatermében zajlott az esemény, de ez a szervezőket – a 11.A osztályt – nem akadályozta.

 
IWIWFacebook
2014. február 23.

Bábel, avagy Hogyan bulizz és ess szerelembe egy hét leforgása alatt...

Írta: Makula Barbara 10.B   

Leiner Laura könyvét egy barátnőm ajánlotta. Szerinte a benne szereplő karakterek illetve maga a történet elnyerik a tetszésemet, mivel szeretem a romantikus, kalandos regényeket. Így el is kezdtem olvasni.

 
IWIWFacebook
2014. január 10.

Amiről a hírek sohasem szólnak

Írta: Nádori Anna Ildikó   

Hírműsorok, újságcikkek sokasága önti nyakunkba naponta a borzalmasabbnál borzalmasabb balesetek megrázó, kegyetlenül tömör részleteit. Tehetetlen részvéttel szembesülünk a világ tragédiáival a médián keresztül.

 
IWIWFacebook
2013. december 29.

Egy nap polgármester úrral - videó összeállítás

Írta: berettyohir.hu   

Három, jelenleg középiskolában tanuló diák végigkövethette Berettyóújfalu polgármesterének, Muraközi Istvánnak egy napját. A tanulók benyomásait, a nap során szerzett élményeket már olvashatták az általuk írt beszámolókban. Nádori Anna Ildikó és Győri Péter írása megtalálható oldalunkon. Most Papp Máté videó összeállítását tekinthetik meg.

 
IWIWFacebook
2013. december 18.

Egy(két?) rocker a Városházán

Írta: berettyohir.hu   

Átlagosnak tűnő irodalomóra vette kezdetét december második napján. Legalábbis én azt hittem. Ám amikor az osztályfőnököm bejelentette, hogy valaki közülünk lehetőséget kapott és eltölthet egy délelőttöt Berettyóújfalu polgármesterével, akkor már kezdtem sejteni, hogy ezen a héten nem csak az iskolában fogom múlatni az időt. - Győri Péter beszámolója

 
IWIWFacebook
2013. december 16.

Gyermekkori álomból valóság

Írta: Szőke Richard Rajmond   

Még javában gimis éveimet töltöttem az Aranyban, mikor egy Papp Máté nevű srác elkezdett DÖK gyűlésekre járni. Ahogy telt az idő, ez a srác egyre inkább kivette a részét a dolgokból, nem lehetett nem felfigyelni rá. Valójában ő évek óta ugyanazt csinálja. Mindent. Azóta DÖK elnök lett, több helyen vezetett műsort és szinte folytonos rohanásban van, azon se lepődnék meg, ha két helyen látnák egyszerre. Szerencsére szakított rám és a kérdéseimre egy kis időt.

 
IWIWFacebook
2013. december 12.

Részei voltunk a napi „maratonnak” - Egy délelőtt polgármester úrral

Írta: Nádori Anna Ildikó   

/E cikk egy független, szubjektív látásmód bemutatása, politikai célok nélkül./ Berettyóújfalu polgármestere, Muraközi István 2013. december 4-én formabontó kezdeményezésként lehetőséget adott 3 középiskolai diáknak, - köztük jómagamnak is - hogy szemlélődő jelenlétünkkel végigkísérve vonjuk le konzekvenciákat egy délelőttjéről, nyerjünk bepillantást városvezetői munkaköre kis szeletébe.

 
IWIWFacebook
2013. október 12.

„Aranyozott” értékek – magyar értékek

Írta: Nádori Anna Ildikó   

A Berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképző és Közgazdasági Szakközépiskola, mint érettségit adó intézmény élt azzal a kivételes lehetőséggel, hogy a „Magyarország, szeretlek! - Itthon vagy!” – programsorozathoz két napos, diáktalálkozóval egybekötött rendezvényével csatlakozzon, így a Bihari térség méltán jó hírű intézménye a tanórák-szünetek váltakozásából kilépve igazi közösségi házzá alakult át szeptember 27-én és 28-án.

 
IWIWFacebook
2013. augusztus 30.

Iskolakezdés 2013 - visszatérés a gályára

Írta: Nádori Anna Ildikó   

Habár életünk egy van, annak futása nem írható le egy töretlen vízszintes vonallal, mint a matematikában egy ábrázolásra szánt egyenlet egyszerű, bár fontos tételeket alátámasztó függvénye.

 
IWIWFacebook
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4

2017. február 27. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Frankfurti leves pirított virslivel

Tejszínes-kukoricás csirke csíkok penne tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zellerkrémleves

Sült hekk móring burgonyával

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu