Címlap Közélet Aktuális Az Év Megyei Vállalkozója Díjat kapott Mezei József

Az Év Megyei Vállalkozója Díjat kapott Mezei József

Írta: berettyohir.hu   
2016. december 06. kedd, 11:47

A debreceni Kölcsey Központban 2016. november 19-én lezajlott Megyei Príma díjátadó gálán 2016. Év Megyei Vállalkozója díjat kapott Mezei József, a MEZEI-VILL Kft. tulajdonosa.

 

 

 

Immár tizedik alkalommal díjazta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete Hajdú-Bihar megye kiválóságait.

Megyei Príma díjat az kaphat, aki kiemelkedő eredményével, tevékenységével öregbíti, továbbviszi Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírét. A 12 tagú kuratórium – melynek tagjai intézményvezetők, vállalkozók és a VOSZ megyei elnöksége – idén úgy döntött, hogy magyar színház és filmművészet, magyar tudomány, magyar sport, és magyar köznevelés kategóriákban választ díjazottakat.

A Kölcsey Központban 2016. november 19-én, szombaton kiosztották az Év Megyei Vállalkozója Díjakat is. Ebben az elismerésben részesült Mezei József, a Mezei Vill Kft. ügyvezetője is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mezei Józsefet kérdeztük milyen érzés egy ilyen elismerést megkapni.

Mit ér egy ilyen díj az ember számára?

Valószínű, hogy azok az emberek, akik teljesen függetlenül, az ismeretségi körömön kívül felmérték a helyzetet, azt nézték, hogy az ember mit tesz a közért a saját életterén, hogyan viselkedik az emberekkel, a munkássága során milyen eredményeket ért el. Egy pár év vonulatában összegyűjtötték azokat az információkat, amit rólam hallottak és előterjesztették a döntéshozók elé, hogy ezt a díjat odaítéljék.

Minden ember életében egy dicséret vagy valamilyen jutalom nagy örömet jelent. Mindenki egy kicsit hiú a maga módján és örül annak, hogy mások is észreveszik az eredményeit, amiket produkált, és hogy annak van látszatja és van értelme.

Én úgy gondolom ezek vezérelték azokat az embereket, akik meghozták ezt a döntést, bár én nem vagyok döntéshozó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit jelent ez a díj?

Ezt akkor lehet igazán lemérni, amikor ez a díj kihirdetésre kerül és azok az emberek, akik részesei az én munkásságomnak; a családomtól kezdve azokig, akik részt vesznek a mindennapjainkban, valamilyen módon gratuláltak, elismertek, hozzászóltak a történtekhez. Ez adja meg azt a hangot, hogy mennyire érdemes erre az ember. Az elismerés utáni visszhangok fogják megadni azt az örömteli érzést, ami további impulzust ad a jövőre nézve. Bár halad az idő, de ez az, ami még jobban megerősíti a hozzáállásomat ahhoz, hogy tovább építsük környezetünket és ezáltal saját hazánkat is.


 
IWIWFacebook

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Facebook kommentek

2017. február 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

Az aktuális hétvégi menüvel és egyedi rendeléseikkel kapcsolatban keressenek minket személyesen vagy telefonon!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu