Címlap Sport Városi iskolai sport nap

Városi iskolai sport nap

Írta: berettyohir.hu   
2016. szeptember 20. kedd, 12:43

Az Alapellátás-fejlesztési Modellprogram Berettyóújfalu Praxisközössége szervezésében első alkalommal kerül megrendezésre Berettyóújfaluban az általános iskolák alsó tagozatos tanulóinak sportvetélkedője. A rendezvényre 2016. szeptember 26-án kerül sor a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban 11:00 órától.

Berettyóújfaluból 4, Komádiból 2, Magyarhomorogról 1 és Hencidáról 1 iskolai csapat jelentkezett a versenyre, 12 fős csapatokkal. A versenyen részt vevő gyerekeket az iskolák testnevelő tanárai készítik fel, a szükséges eszközöket valamennyi jelentkező iskola ajándékba kapja.

A sorversenyeket Budapestről érkező szakemberek vezetik, az első két helyezett október 14-én, a Jászapátiban megrendezésre kerülő döntőben képviselheti városunkat.

Ezen a napon érkezik Berettyóújfaluba, Komádi és Magyarhomorog érintésével a „Fuss magadért egy kört” figyelemfelkeltő, országos futás keretében, az egészségügyért felelős államtitkár, valamint a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet és az Alapellátás-fejlesztési Modellprogram szakmai vezetése és Kovács István KOKO, akik a sportcsarnokban találkoznak a versenyen résztvevő gyerekekkel és érdeklődőkkel.

Délután a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornapályáján folytatódik a program, ahol valamennyi iskola tanulói élvezhetik a különböző szabadtéri játékokat és sporteszközöket.

A praxisközösség szakemberei egészséges ételekből készült kóstolót és frissítőt kínálnak a résztvevőknek, a felnőtt érdeklődőknek egyéni életmód tanácsadást és különböző szűréseket biztosítanak.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, akinek fontos a mozgás és a sport, egészsége megóvása érdekében. További részletekért hívja az alábbi telefonszámot: 06-70-4912392.

Szabóné Gombkötő Éva
népegészségügyi koordinátor

Dr. Cséki János
praxisközösségi koordinátor


 
IWIWFacebook

Hozzászólások 

 
#1 เว็บพนันบอล 2022-01-16 05:36
I was able to find good advice from your blog posts.


Feel free to visit my blog ... เว็บพนันบอล
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Facebook kommentek

2017. március 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

BBQ oldalas hagymás tört burgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Scsí leves

Túrós csusza

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu