Címlap Margitta II. Bihar megyei zenészek és zenekarok találkozója – Paptamási 2015

II. Bihar megyei zenészek és zenekarok találkozója – Paptamási 2015

Nyomtatás E-mail
Írta: Tőtős Norbert   
2015. május 04. hétfő, 18:03

Zenekarok figyelmébe… de nem csak! A Paptamási Kultúrotthonban június 12-én és 13-án kerül megszervezésre a „II. Bihar Megyei Zenészek és Zenekarok Találkozója”, című rendezvénysorozat.

 

 

 

A 2013-ban első alkalommal megszervezett rendezvény sikerein felbuzdulva az idei esztendőben is megszervezésre kerül ez a rendezvény, ahol azok kapnak főszerepet, akik az év minden más rendezvényén arra hivatottak, hogy a jó hangulatot biztosítsák, kiszolgálják a nagyérdemű közönség változatos zenei igényét! Rendezvényünk során arra törekszünk, hogy az élő zenét játszó zenekarokat népszerűsítsük, valamint el szeretnénk érni azt, hogy nagyobb és fontosabb szerepet kapjanak a bihar megyei zenekarok a környéken megrendezésre kerülő rendezvényeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terveinket elősegítette az élő zene iránti tisztelet, valamint az, hogy a jövőben nagyobb hangsúlyt fektessünk saját, bihar megyei zenekaraink felléptetésére. Ugyanakkor megjegyzendő, hogy az idei évben megszervezésre kerülő fesztiválon helyet kapnak más művészeti ágazatok képvisltetése, amelyek a XXI. századi ember kulturális igényét hivatott kielégíteni, kiállítások és bemutatók formájában! Így született az ötlet, hogy a rendezvény kibővítése céljából mindenképpen a művészeti ágazatokban keressük a megoldást, ezért képzőművészeti, hangszer és ruha kiállításokat is szervezünk, annak érdekében, hogy minél több látogató és művész kapcsolatot teremtsen a kiállított tárgy megtekintése révén.

Ez úton szeretnénk felhívni minden zenekar és zenész figyelmét, hogy amennyiben szeretne részt venni ezen a találkozón, vagy részletesebb információt szeretne kapni a rendezvényről, akkor hívja a következő telefonszámot: 004 / 0742693809 – Major Loránt, főszervező!


 
IWIWFacebook

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Facebook kommentek

2017. február 27. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Frankfurti leves pirított virslivel

Tejszínes-kukoricás csirke csíkok penne tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zellerkrémleves

Sült hekk móring burgonyával

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu