Címlap Közélet Kék hírek Rablás a vonaton

Rablás a vonaton

Írta: police.hu   
2016. október 25. kedd, 13:14

A derecskei rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 16 éves fiút, aki egy vonaton megfenyegette a sértettet és elvette a mobiltelefonját.

A nyomozás adatai szerint 2016. október 24-én 17 órakor egy fiú tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy aznap 13 óra körül a Derecske és Nagykereki között közlekedő személyvonaton egy ismeretlen fiú megfenyegette, a telefonját elvette, majd Konyáron leszállt a vonatról. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható konyári lakost. A 16 éves fiút a járőrök Konyáron igazoltatták, a telefont édesanyja táskájában megtalálták és lefoglalták.

A rendőrök a fiatalkorú fiút elfogták és a Derecskei Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A helyi lakos elmondta, hogy ő vette el a telefont a sértettől, majd azt édesanyja táskájába rejtette, aki nem tudott a bűncselekményről.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrs a gyanúsított ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

 


 
IWIWFacebook

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Facebook kommentek

2017. február 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

Az aktuális hétvégi menüvel és egyedi rendeléseikkel kapcsolatban keressenek minket személyesen vagy telefonon!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu