Címlap Közélet Kék hírek Kábítószerterjesztő-hálózatot számoltak fel - videóval

Kábítószerterjesztő-hálózatot számoltak fel - videóval

Írta: police.hu   
2016. október 05. szerda, 09:52

Négy drogdílert fogtak el a hajdú-bihari rendőrök Debrecenben, Derecskén, Hajdúsámsonban és Tatabányán. A 29 éves berettyóújfalui férfi az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

 

 

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 29 éves Cs. Károly, a 44 éves F. Lajos, a 40 éves Gy. Krisztián, továbbá a 29 éves D. Csaba ellen.

A Felderítő Osztály nyomozóinak 2016. augusztus 31-én olyan információ jutott a tudomására, hogy egy derecskei férfi nagyobb mennyiségű kábítószert vásárolt Hajdúsámsonban egy helyi lakostól. A nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közös akció keretében Cs. Károlyt elfogták. A 29 éves férfi derecskei otthonában tartott házkutatás alkalmával a kábítószer terjesztéséhez szükséges eszközöket, nagy mennyiségű készpénzt, körülbelül 800 gramm amfetamint és 700 darab kábítószergyanús tablettát találtak és foglaltak le. A megalapozott gyanú szerint a drogot Debrecenben és Derecskén árulta a férfi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A beszerzett információk alapján a rendőrök 2016. szeptember 1-jén 8 óra 50 perckor Hajdúsámsonban elfogták F. Lajost, akitől a gyanú szerint Cs. Károly a kábítószert rendszeresen vásárolta. A gyanúsított lakásán digitális mérleget, készpénzt, 30 darab extasy tablettát és amfetamin port foglalt le a nyomozóhatóság.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi a kábítószert Tatabányáról Gy. Krisztiántól szerzi, aki azt külföldről hozta be az országba. A tatabányai férfit 2016. szeptember 1-jén 16 óra 15 perckor otthonában fogták el a rendőrök. A lakásban 631 gramm kábítószergyanús anyagot, 18 gramm kristályos anyagot és digitális mérleget foglaltak le.

A nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette a három gyanúsítottat és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A Debreceni Járásbíróság F. Lajost és Gy. Krisztiánt előzetes letartóztatásba helyezte, míg Cs. Károlynak házi őrizetét rendelte el.

A nyomozók azonosítottak az ügyben egy másik kábítószer-terjesztőt, aki Cs. Károlytól amfetamint vásárolt, amit Hajdú-Bihar megyében értékesített. A Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai D. Csabát 2016. szeptember 20-án egy Debrecen, Petőfi téri buszmegállóban elfogták, a megyei rendőr-főkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 29 éves berettyóújfalui férfi az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.


 
IWIWFacebook

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Facebook kommentek

2017. február 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

Az aktuális hétvégi menüvel és egyedi rendeléseikkel kapcsolatban keressenek minket személyesen vagy telefonon!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu