Címlap Életmód Harmónia - Egység - Egészség

Harmónia-Egység-Egészség

2016. július 07.

Egészséges és finom, de allergiát okozhat a görögdinnye is!

Írta: berettyohir.hu   

Az egészséges táplálkozás szempontjából nagyon fontos a gyümölcsfogyasztás. Magas rosttartalma miatt karban tartja az emésztést és gyorsítja az alapanyagcserét, magas vitamintartalma pedig segít az immunrendszer megerősítésében, illetve hozzájárul a napi szükséges napi vitaminok beviteléhez.

 
IWIWFacebook
2013. február 02.

Bevezetésképpen...

Írta: eZoLa   

Sokan talán még nem tudják, vagy nem akarják elhinni, hogy az ember nem csupán egy fizikai lény, hanem annál sokkalta több. A Világegyetemben minden energiából áll, a mi testünk is!

 
IWIWFacebook
2015. december 09.

Lélekszépítés, léleképítés – Animi Lélekkozmetika

Írta: Kulcsár László   

Halász Krisztina – az Animi Lélekkozmetika és az Animi Beauty System módszerek kidolgozójának – most megjelent, Lélek(sz)építés című könyvének bemutatóját tartották 2015. december 9-én, a Nadányi Zoltán Művelődési Központ Erdélyi Gábor termében. A szerzővel egykori iskolatársa, Muraköziné Kiss Ildikó, valamint Kocsis Csaba népművelő beszélgetett.

 
IWIWFacebook
2015. október 18.

Allergiateszt tűszúrás és sorbanállás nélkül?

Írta: berettyohir.hu   
Fáradékony, levert, visszatérő, kellemetlen tünetek nehezítik a mindennapjait? Légúti, étel-, vagy egyéb allergiára gyanakszik? Szeretné tudni milyen vitamin-,  ásványianyaghiányban szenved de nincs ideje szűrésre menni, esetleg fél a tűszúrástól? NE várja meg míg tünetei súlyosbodnak, mi választ adunk a kérdéseire, mindehhez csupán néhány hajszálára lesz szükségünk.
 
IWIWFacebook
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 5

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu