Címlap Szubjekt Hahota Ezerarcú nőnap

Ezerarcú nőnap

Írta: Miklós-Szabó Antal   
2012. március 07. szerda, 21:47

Megkérdeztünk néhány járókelőt (természetesen férfiakat), hogyan köszöntik, feleségüket, kedvesüket nőnap alkalmából!

D. János (vállalkozó): „Természetesen virággal köszöntöm drága feleségemet. Vásároltam egy tulipánkertészetet Hollandiában, azt fogom áttelepíteni szülővárosunkba oly módon, hogy négy méter széles tekercsekben feldaraboljuk a telepet, hűtőkamionokra pakoljuk és irány Magyarország. A kiegészítő épületeket, a hagymáztatót, a komposztáló csarnokot, a gépeket berendezéseket, valamint a művízesést szintén elemeire szedjük, és azokat is hozzuk magunkkal. A személyzet szintén holland lesz, már épül számukra a minden igényt kielégítő tulipán elrendezésű lakópark. A kislányom Szandika egyszerűen csak zöld fűre vágyik, Ő megkapja az Old Trafford gyepét, szintén feltekercselve, és házhoz szállítva."
 
F. Róbert (bolti eladó): „Az én feleségem régi vágya, hogy együtt lehessen egyszerre két férfival. Nos, a nőnap remek alkalom, hogy teljesítsem legfőbb kívánságát. A szomszédunkban lakik egy 79 éves magányos bácsika; nagyon kedves ember, mindkét lábát elveszítette a világháborúban, és vastüdeje van, de remekül társasozik különösen a „Gazdálkodj okosan”-t szereti. Ma este áthívom őt, és elütjük az estét egy finom tea társaságában, mi hárman: a feleségem, Jóska bácsi meg én. Szerintem örülni fog az én édes drágaságom, Manyika.”
 
G. Demeter (pit bull-tenyésztő): „Kedvesem Tamás, ma este is meg fogja kapni tőlem azt, amit megérdemel. De természetesen meglepi is lesz. Csináltattam egy korbácsalakú tortát, hozattam extra erős bilincseket Svédországból, meg orosz gépzsírt, úgyhogy nem lesz gond, elütjük majd az időt. Sőt, lehet, hogy a kutyáim is beszállnak.”
 
M. Sándor (regisztrált álláskereső): „Szerény köszöntés lesz, mert ugye nem nagyon van pénz. Kis kuckónk közelében működik egy piciny virágüzlet; megnézzük a kirakatot, Gyöngyike beleszív a levegőbe, hogy érezze a friss virág illatát, aztán meg elmegyünk a művelődési házhoz, ott éppen Bon Bon-koncert lesz, hallani fogja majd a zene kiszűrődő taktusait, úgyhogy bonbont is fog kapni nőnapra.”
 
S. György (könyvelő): „Kapcsolatunk a kölcsönös megbecsülésen alapul. Ugyanúgy bánok a feleségemmel, ahogyan eddig. Ugyanúgy leveszem a cipőjét, amikor megérkezik, ugyanúgy főzök, mosok, takarítok, mint eddig. Ismerem minden rezdülését, tudom például, hogy nem szereti, ha zavarom a délutáni filmnézés közben a mosógép bepakolásával, meg a portalanítással, ezért ezeket a fontos teendőket hajnaltájt végzem el. A nőnap sem fog mással eltelni, csak a szokásos hétköznapi teendőkkel. Elmegyek a gyerekekért a suliba, este sütök csokoládés muffin-t, kitakarítom a fürdőszobát, a vécét, felhúzom a friss ágyneműt, egyszóval minden megy, úgy ahogyan eddig, mert én egy jó férj vagyok, és tisztelem a feleségemet.”

 
IWIWFacebook

Hozzászólások 

 
#1 M.I. 2012-03-08 16:30
Jaj te drága nagyon szépen köszönjük :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Facebook kommentek

2017. február 27. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Frankfurti leves pirított virslivel

Tejszínes-kukoricás csirke csíkok penne tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zellerkrémleves

Sült hekk móring burgonyával

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu