Címlap Oktatás Dolgos hétköznapok hősei - az oktatásban

Dolgos hétköznapok hősei - az oktatásban

2012. február 05.

Új sorozat !

Írta: berettyohir.hu   

Sokan élnek közöttünk, akik munkájukért olykor méltánytalanul kevés elismerést kapnak, többnyire csendben, reflektorfény nélkül teszik a dolgukat. Honlapunk szándéka az, hogy ezen a sorozaton keresztül bemutassa a dolgos hétköznapok hőseit.

Az első részben minden nap, városunk más-más oktatási intézményéből mutatunk be 1-1 pedagógust. Tudjuk, a tanítás nem egyszerűen munka, a jó tanár egyszerre oktat és nevel; átadja tudását, egyszersmind segít eligazodni a nagy- és kisbetűs élet útvesztőiben. Sorozatunkat László Vilmos Csongor  interjújával kezdjük.
 
IWIWFacebook
2016. június 23.

"Olyan értékeket szeretnék teremteni, ahol az igényesség, tolerancia, egymás elfogadása és tiszteletben tartása alapvető emberi magatartás..."

Írta: Gálné Tóth Klára   

Az alábbi interjúban megismerkedhetnek Tikászné Demeter Irénnel, a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde Eszterlánc Tagóvodájának vezetőjével.

 
IWIWFacebook
2016. április 28.

"A gyermekek iránti szeretet számomra a legfontosabb..."

Írta: Gálné Tóth Klára   

Az alábbi interjúban megismerkedhetnek Hegyesi Andreával, a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde Gyermekkert Tagóvodájának vezetőjével.

 
IWIWFacebook
2016. április 09.

"Lényeges számomra, hogy mindennap egy közös célért, a gyermekekért, a harmonikus, egészséges fejlődésükért dolgozzunk"

Írta: Gálné Tóth Klára   

Az alábbi interjúban megismerkedhetnek Szakállasné Körtvélyesi Anitával, a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde Rákóczi Tagóvodájának vezetőjével, aki 2016. január 1-je óta tölti be ezt a tisztséget.

 
IWIWFacebook
2015. november 06.

”…Olyan iskolát szeretnék, ami az életre nevel…” - Bemutatjuk Erdei Barnabást, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola új igazgatóját

Írta: Nagy Sándor   

A 2015-2016-os tanévet már a berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Bihari Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójaként irányítja. Nős, két gyermek boldog édesapja. A hegyek és sport szoros része az életének. Az iskola történetének ő a harmadik igazgatója. Kérjük, ismerjék meg Erdei Barnabás igazgató urat.

 
IWIWFacebook
2015. október 08.

Bemutatjuk Gálné Tóth Klárát, a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde új vezetőjét

Írta: Nagy Sándor   

Gálné Tóth Klára a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde új intézményvezetője, aki 2015. augusztus 1-je óta tölti be ezt a tisztséget. Ennek apropójaként néhány kérdés erejéig felkerestük az új intézményvezetőt.

 
IWIWFacebook
2014. november 28.

„Örömet okoz, ha az olvasóvá nevelés részese lehetek…”

Írta: Nagy Sándor   

Már megszokhattuk, hogy a Bihari Múzeum és Sinka István Városi Könyvtár többek között rendezvényekkel, kiállításokkal, családi múzeumi délutánokkal, múzeum pedagógiai programokkal, könyvbemutatókkal, évkönyvekkel gazdagítja a város kulturális életét. 2014. október 20-án mutatták be a Bihari Múzeum XVII-XIX. évkönyvét. A publikálók között Szémánné Veres Gabriella neve is feltűnik, aki 2013 óta erősíti az intézmény csapatát. Beszélgetés Szémánné Veres Gabriellával, a Bihari Múzeum és Sinka István Városi Könyvtár irodalmi muzeológus-könyvtárosával.

 
IWIWFacebook
2014. november 13.

„Népszerűsíteni akarjuk a zenét, megosztani az örömét”

Írta: Nagy Sándor - Papp Máté   

Fotók: berettyohir.hu

Szilágyi Péter három évtizedig (1983-2013) volt a Városi Zeneiskola vezetője, ám mindannyiunk fájdalmára az igazgató-karnagy tavaly távozott az élők sorából. 2013. augusztus 15-én új vezető került az intézmény élére – ismerjék meg Törő Ferencet, akinek segítségével betekinthetünk a zeneiskola mindennapi életébe.

 
IWIWFacebook
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

2017. február 28. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Magyaros burgonyaleves kolbászkarikákkal

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, tartármártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Temesvári sertésborda tésztával

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu