Címlap Közélet Aktuális Az időseket köszöntötték

Az időseket köszöntötték

Írta: berettyohir.hu   
2016. október 19. szerda, 19:45

Az Idősek Világnapja alkalmából a Fényes-házban ünnepi rendezvény keretén belül köszöntötték a szépkorú lakókat 2016. október 12-én.

 

 

 

Fekete Ferencné, mentálhigiénés munkatárs a rendezvény elején az Idősek Világnapja fontosságára hívta fel a figyelmet. Október elseje az Idősek Világnapja, ebből az alkalomból köszöntjük mindazokat az embereket, akik hosszú élet munkáját, tapasztalatait tudják maguk mögött. Segítségükkel ápoljuk a hagyományainkat, száll generációról generációra a sok tudás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretettel gondolunk rájuk, s nem csak ezen a napon, hanem az év minden napján, hanem az év minden napján. Hisz szeretetükkel, bölcsességükkel ők is mindig a rendelkezésünkre állnak. Idős koruk tapasztalatával, helyükre tudják tenni a dolgokat, tudják mi a jó, amit tovább adhatnak és tudják mi az a rossz, amit el kell kerülni a következő generációnak.

Feladatunk, lehetővé tenni számukra az öregkorhoz méltó életet, támaszt nyújtani nekik a pihenés éveiben. Vigyázni kell rájuk, segíteni őket, hogy a hosszú évek kemény munkája után örömteli életet élhessenek. Érezzék, hogy nem hagyjuk magukra őket, hogy fontos részei életünknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karalyos Krisztina, a BERÉPO Nonprofit Kft.  ügyvezető igazgatója köszöntötte az ünnepelteket, jó egészséget, tartalmas, boldog életet kívánva a szépkorúaknak.

Az ünnepi beszédek után a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai (Borbély Szabolcs szavalt, Török Laura és Németh Marietta népdalcsokrot adott elő, "A bolond szerencséje" című népmesét Pásti Panna mondta el, „A kiskakas gyémánt félkrajcárját" saját kézzel készített bábokkal a másodikosok adták elő, Milák Dzsenifer énekelt, végül a kézműves szakkör által készített emléktárgyakat adták át az iskola tanulói.), a Mátyás utca lakói és a Berettyó-parti Seniorok műsorukkal szórakoztatták a rendezvényen megjelenteket.

„Öleljük át az öregséget szívünkre

és szeressük:

Tele van gyönyörűséggel,

ha élni tudunk vele.”

Lucius Annaeus Seneca


 
IWIWFacebook

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Facebook kommentek

2017. február 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

Az aktuális hétvégi menüvel és egyedi rendeléseikkel kapcsolatban keressenek minket személyesen vagy telefonon!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Apróhirdetések INGYEN !

Legutóbbi hozzászólások

RSS
berettyohir.hu berettyohir.hu